Heeft u renovatie/bouwplannen in Bernisse?

Oosterom elektrotechniek denkt graag met u mee als u dat wenst of helpt u graag met de aanleg en plaatsing van alle elektrotechnische toepassingen in uw huis of bij u op de zaak, van een stopcontact monteren tot het plaatsen van de gehele elektra installatie. Van begin tot het eind staan uw wensen centraal en ondersteunen wij u op de manier die u wenst.

Maar ook u ventilatie:
Door alsmaar betere isolatie van woningen en kantoorgebouwen is het erg van belang dat u wel zorgt voor goede ventilatie. Dit kunnen wij voor u realiseren!
Hierbij houden wij rekening met de inhoud gebruikstoepassing en uw wensen. Aan de hand hiervan maken wij een berekening van wat u nodig heeft en wat dit gaat kosten.

Plan opstellen elektrische installatie in Bernisse

Wij helpen u bij de planning en ontwerp van uw elektra installatie met onze jaren lange ervaring kunnen wij een goede ondersteuning zijn in begin fase van uw project.

Elektra bouwtekening in Bernisse

Hulp nodig met het opstellen en uitteken van uw elektrische installatie? Ook hierin kan Oosterom elektrotechniek u van dienst zijn. Wij maken aan de hand van uw wensen en duidelijk tekening conform huidige wet en regelgeving (Zoals NEN 3140, NEN 1010). En indien geweest helpen wij u natuurlijk ook met het plaatsen hiervan.

Elektra installatie in Bernisse

Ook als wij later in project instappen kunnen wij u volledig helpen met de installatie bij uw project. Van stopcontacten tot zonnepanelen en van waterontharder tot ventilatie kunt u bij ons terecht.

 

Wij helpen u graag verder

Offerte Contact